top of page
IMG_4359.jpg

OM OSS

Företagarföreningen i Bastuträsk startade tillsammans med lokala företagare ~ Bafutec AB. 1995 köptes det första hyreshuset in av Stiftelsen Norsjölägenheter, Norsjö kommun. Under åren har Bafutec Bostäder AB utökat fastighetsbeståndet  och har idag 18 hus i samhället, med totalt ett 70-tal lägenheter. Ägare är det lokala företagshotellet Fabriken i Bastuträsk AB.

Som fastighetsbolag är vi väldigt måna om våra hyresgäster och vårt fokus ligger alltid på att ni ska trivas i era fastigheter och få en bra och personlig service.

IMG_4448.jpg
IMG_4338.jpg

Bastuträsk är ett samhälle i Norsjö kommun med ca 400 invånare. Här bor du i en avkopplande miljö, med fin natur där kropp och själ hinner med!

På orten finns service som till exempel ”Affärn” med livs, bensin och spel, värdshus, äldreboende och Folkets Hus. Vi har även skolan från årskurs 1-5 samt förskola och fritids. I Bastuträsk finns även ett flertal föreningar för en aktiv fritid!
Bastuträsk erbjuder goda förbindelser med bland annat järnväg och stambanan och närmaste stad är Skellefteå som ligger 5 mil bort.  Körtid ungefär 40 minuter.

bottom of page