top of page
bafutec jobba

Bovärd till Bafutec Bostäder 

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till att Bafutec Bostäder fortsätter att utvecklas så att Bastuträsk som samhälle blir en av dom bästa att bosätta sig i!


Bafutec Bostäder är ett växande bostadsbolag med närmare 80 hyreslägenheter och vandrarhemsboende i Bastuträsk. Vi arbetar aktivt för att skapa en god bostadsmiljö och för att ständigt förbättra och skapa attraktiva boenden.

 

Med enbart 20 min till Norsjö och 40 min till Skellefteå vill vi erbjuda fina boenden i en lugn, trygg och barnvänlig miljö.

 

Vi är ett mindre företag och har i dagsläget 3 anställda. Vi hoppas att du kan se möjligheterna och är redo för ett spännande uppdrag med ett omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt arbete. Välkommen till oss! 

Arbetsuppgifter

Kundkontakt såsom frågor, felanmälan, önskemål och synpunkter samt vara behjälplig med information till hyresgäster såväl som myndigheter.

 

Besiktning vid in- och utflyttningar av hyresgäster.

 

Budgetering och planering av renovering samt underhåll av hela Bafutecs bostadsbestånd.

 

Administrativt arbete i form av fakturering, lättare bokföring, marknadsföring och uppdatering av hemsida och kundinformation.

 

Städ av kontor, vandrarhem samt viss renoverings städ förekommer i tjänsten. 

Utbildning

Meriterade är om du har erfarenhet från logi- eller fastighetsbranschen samt ekonomi. Detta är dock inget krav. Vidare ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil. Goda språkkunskaper i svenska och engelska. 

Personliga egenskaper

Vi ser att du har en stor social kompetens och ett medmänskligt engagemang. Därtill tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Självständighet är en nödvändighet för att lyckas i rollen.

 

Även om ni arbetar i ett mindre team är det du själv som ansvarar för att arbetsuppgifterna blir gjorda under viss deadline.

 

Vi ser gärna att du har vilja till att skapa och utveckla tjänsten.

 

Vi är övertygade om att det är dina personliga egenskaper som kommer vara avgörande för att lyckas i rollen som bovärd hos oss.

 

Har du rätt inställning och vilja så lär Bafutec Bostäder dig gärna resterande.

Tjänsten och ansökan

Tillträde: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare/Heltid
 

Lön: Fast lön
 

Plats: Bastuträsk
 

Välkommen med din ansökan till info@bafutec.se senast den 28:e februari.

 

Urvalet kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta oss på telefon 0915-10230 alternativt info@bafutec.se

bottom of page